Ingatlanközvetítés

Az EREA Ingatlanközvetítő és tanácsadó rendszer saját fejlesztésű know-how alapján, informatikára és döntően elektronikus marketingre, és kommunikációra épülő értékesítési technikák segítségével szolgálja megbízó partnereit. Az ingatlan közvetítés és tanácsadás folyamatát az egységes normarendszer biztosítja, melynek elemei az Általános Szerződési Feltételek, az Etikai Kódex, a Szakmai Működési Kézikönyv, és az egyes konkrét megbízási szerződések.

Szakképzett ingatlan értékesítő ügynökeink és informatikai rendszerünk lehetővé teszik, hogy megbízóink akár saját otthonukban intézzék velünk ingatlanügyleteiket, hitelügyleteiket.

Az ingatlanpiac valamennyi szegmensében partnerek vagyunk. Lakó- és nem lakás célú ingatlanok, új, vagy használt ingatlanok értékesítésében, hasznosításában egyaránt kínálunk olyan értékesítési rendszert ügyfeleinknek, mely kölcsönösen sikeres együttműködést eredményezhet.

Az EREA Ingatlanközvetítő és tanácsadó rendszer hálózatfejlesztési stratégiájának célja pedig ügyfeleink területi határok nélküli szolgálata.

Ingatlanközvetítő és tanácsadó tevékenységünket az EREA rendszert fejlesztő és működtető EMPIRE Ingatlanforgalmazási és Befektetési Kft irányítása mellett végezzük. Alapítónk a Magyar Ingatlan Szövetség tagjaként, szakmai felelősségbiztosítás mellett folyamatosan fejleszti azt a know-how-t, mely ügyfeleink szolgálatában áll.

EREA „Az első cím”