EREA szolgáltatások

Ingatlanközvetítés
Az EREA Ingatlanközvetítő és tanácsadó rendszer saját fejlesztésű know-how alapján, informatikára és döntően elektronikus marketingre, és kommunikációra épülő értékesítési technikák segítségével szolgálja megbízó partnereit. Az ingatlan közvetítés és tanácsadás folyamatát az egységes normarendszer biztosítja, melynek elemei az Általános Szerződési Feltételek, az Etikai Kódex, a Szakmai Működési Kézikönyv, és az egyes konkrét megbízási szerződések.

Értékbecslés
Társaságunk a nemzetközi gyakorlatban elfogadott TEGOVA  (The European Group of Valuers Associations) útmutató alapján készíti értékbecsléseit. Cégünk munkatársai az EVS  (Európai Értékelési Szabványok – European Valuation Standards ) hitelbiztosítéki előírásainak, valamint az IVSC  (International Valuation Standards Committee) iránymutatásainak betartásával készítik el az értékeléseiket, figyelemmel a MAISZ ( Magyar ingatlanszövetség) által összeállított értékelési standardokra. Végül kötelezően felhasználandó az értékeléseinknél az EMPIRE Kft által összeállított, és valamennyi értékelőre nézve kötelezőIngatlan Értékbecslői Kézikönyv. (nem kötelező mellékletként csatolva).

Pénzügyi szolgáltatás
Banki, gazdasági és ingatlanpiaci szakmai tapasztalatokkal rendelkező munkatársaink jól ismerik az ország ingatlanpiacát és a különböző pénzintézetek által kínált finanszírozási lehetőségeket. Kiemelten kezeljük ügyfeleink személyes, egyedi igényeit, és párosítjuk ezt a kielégítésükre leginkább alkalmas hiteltermékkel. Az ismert hitelezési piac teljes kínálatának áttekintése után választjuk ki az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, modellezve a fedezetet, a teljes adósságszolgálatot, és a teljesítőképességet, mindezt összhangban a hitellel elérni kívánt gazdasági céllal.

Ingatlanpiaci elemzések
Az EREA Ingatlanközvetítő Rendszer minden hónapben elkészíti a régió és az ország ingaltan piaci elemzését. Ezekből a kimutatásokból bárki megtudhatja az aktuális trendeket, érték változásokat. Az ingyenesen letölthető elemzések minden jelenlegi és leendő ügyfelünknek segítséget nyújthat a vásárolni vagy eladni kívánt ingaltan piaci értékéről.

Értéktérkép
Értéktérkép szolgáltatásunk betekintést nyújt önnek az Alföld és a Közép-magyarorlszági régiók ingatlanpiaci helyzetébe. Az adatbázisunkban megtalálhatók az egyes települések minimális, maximális illetve átlagos négyzetméterárak: lakások, panel lakások, családi házak, egyéb kereskedelmi ingatlanok és telkek szerinti bontásban.

A szolgáltatás számos előnye között kiemelnénk a következőket: havonta frissülő adatbázis, több, mint 10.000 értékbecslés értékei alapján készült, ami a jövőben még tovább bővül, lakások esetében közel 80, paneleknél 30, családi házaknál több, mint 400, kereskedelmi ingatlanoknál 60, telkeknél 30 település adatait tartalmazza, az egész Alföld és Közép-magyarországi régiókat lefedő adatbázis, költséghatékony, megbízható információkat nyújt.

Kedvenc ingatlanok

Megtetszett Önnek egy vagy több ingatlan?
Adja hozzá a kedvencek listához és egy csokorba gyűjtheti kedvenc ajánlatait. A listát akár ki is nyomtathatja!

  • Válassza ki kedvencét és klikkeljen!
  • Az eltávolításhoz klikkeljen!

Színes ingatlanok

Néhány kihagyhatatlan érv

Néhány kihagyhatatlan érv, miért szerződjön az EREA Ingatlanközvetítő és tanácsadó rendszerrel! Gyakran feltesszük magunknak, vagy barátainknak a kérdést, hogy kössünk-e szerződést ingatlanügynökséggel? A mai ingatlan- és...

Partner Program - Kedvezmények az otthonteremtésben!

Legyen az ügyfelünk és a nálunk kedvezményesen vásárolt lakását az erea Partner Kártyával most még olcsóbban csinosíthatja...