12 hasznos konyha dizájn ötlet - nem csak - kis konyhák tervezéséhez

Lakberendezés

Az alábbi ötletekből nagyobb alapterületű konyhák is profitálhatnak, de a kis konyhákban fontos igazán, hogy minden trükköt bevessünk - térnövelés vizuálisan, praktikus helykihasználás, világos, kényelmes kialakítás stb. 12 hasznos tipp, melyek segíthetnek megtervezni a tökéletes konyhát...

Tükör konyha hátfal, fehér konyhabútor

Remek vizuális térnövelő hatás a fehér konyhabútorban a tükör konyha hátfal

 

Nyitott polcok, fa és fehér felületek kombinációja kis konyhában

Remek a fa felületek és fehér szín kombinációja ebben az ablakos, világos kis konyhában - a nyitott polcok könnyeddé teszik a teret

 

Kis fehér konyha, rozsdamentes gépekkel

Kis konyhában jó választás egy teljesen fehér konyha (pult és szekrények), a képen világos fával, nyitott polcokkal és rozsdamentes acél acél gépekkel kombinálva.

 

Konyhabútor - lágy, semleges pasztell szín és fa pult

Egy semleges lágy szín, pasztell árnyalat mint pl. púderkék, menta, krém vagy lágy szürke remek választás konyhabútorunknak, főleg kisebb alapterületű konyhák esetében

 

Fehér konyhabútor, napsárga fal

A megfelelő világítás és természetes fény csodákat művel a térrel - ha nincs lehetőségünk sok természetes fénnyel elárasztani a helyiséget, akkor jöhet a jó világítás, itt általános fény a mennyezeten, lámpa fent a napsárga falon, a pultot megvilágító fény a felső szekrények alján.

 

Vízszintes és függőleges vonalak segítik növelni a kis konyha terét vizuálisan

Egy nagyobb tér illúzióját segítenek megteremteni a vízszintes és függőleges vonalak. A képen látható kis konyhában a függőleges vonalak magasságában, a vízszintes és ferde vonalak szélességében mutatják nagyobbnak a teret.

 

Praktikus, helytakarékos megoldások konyhában

A konyha méretétől függetlenül nagyon fontosak a praktikus, helytakarékos megoldások - sarok-fiókok, konyhagép-tárolók, kihúzható vágódeszkák és étkezők stb.

 

Fényes, magasfényű felületek - világos, elegáns konyha élénk színnel és rozsdamnentes alsó frontokkal

Kis konyhában, de nagyobb alapterületen is jó megoldás a tükröződő, fényes kerámia, rozsdamentes acél, magasfényű felületek alkalmazása, erősítik a természetes és mesterséges fény mennyiségét, tágasabbnak mutatják a teret.

 

Konyhapultból kihúzható vágó-, extra munkafelület

Praktikus és helytakarékos megoldás a munkapultból kihúzható vágó-, extra munkafelület, főleg kis konyhákban, ahol minden négyzetcentiméter számít.

 

Felső konyhaszekrény ajtók üveg betéttel

Ugyanúgy, mint a nyitott polcok, az üveges konyhaszekrény ajtók is segítenek nagyobbnak mutatni a teret mint amekkora az valójában - viszont itt a holmik nem porosodnak mint az első esetben. Látjuk is, hogy mit rejt a szekrény, a hatás pedig nagyon elegáns.

 

Helykihasználás praktikus lehajtható asztallal és a beugróba passzoló székekkel kis konyhában

Ha minden hely számít, esetleg van egy nehezen hasznosítható kis terünk, alkalmazzunk helytakarékos megoldásokat, mint a képen látható, egy szűk beugrót étkezővé alakító lehajtható asztal és geometrikus formájával látványos, a beugróba passzoló kis egyedi székek.

 

Konyhabútorból kihúzható étkező - praktikus és helytakarékos

A munkapultból kihúzható vágófelülethez hasonlóan, a pult alatti elemből síneken kihúzható étkezőasztal is remek helytakarékos ötlet.

 

Forrás: http://lakbermagazin.hu/praktikus-lakberendezesi-otletek/2293-12-hasznos-konyha-dizajn-otlet-nem-csak-kis-konyhak-tervezesehez.html

« Vissza

Kedvenc ingatlanok

Megtetszett Önnek egy vagy több ingatlan?
Adja hozzá a kedvencek listához és egy csokorba gyűjtheti kedvenc ajánlatait. A listát akár ki is nyomtathatja!

  • Válassza ki kedvencét és klikkeljen!
  • Az eltávolításhoz klikkeljen!

Színes ingatlanok

Néhány kihagyhatatlan érv

Néhány kihagyhatatlan érv, miért szerződjön az EREA Ingatlanközvetítő és tanácsadó rendszerrel! Gyakran feltesszük magunknak, vagy barátainknak a kérdést, hogy kössünk-e szerződést ingatlanügynökséggel? A mai ingatlan- és...

Partner Program - Kedvezmények az otthonteremtésben!

Legyen az ügyfelünk és a nálunk kedvezményesen vásárolt lakását az erea Partner Kártyával most még olcsóbban csinosíthatja...