Néhány kihagyhatatlan érv

Színes ingatlanok

Néhány kihagyhatatlan érv, miért szerződjön az EREA Ingatlanközvetítő és tanácsadó rendszerrel! Gyakran feltesszük magunknak, vagy barátainknak a kérdést, hogy kössünk-e szerződést ingatlanügynökséggel? A mai ingatlan- és pénzpiaci helyzetben ez a kérdés aktuálisabb, mint valaha! A válasz egyszerű és kézenfekvő!

Lássunk néhány érvet, miért szerződjünk az EREA rendszerrel:

  • Az EREA rendelkezik azzal a tudással, ami nélkül magunk hiába próbálkoznánk megoldani ingatlanügyletünket. Henry Ford azt mondta egyszer, hogy ha szerződni fogsz egy olyan emberrel, aki gyorsabban és jobban végzi a munkáját, mint te magad, akkor ő be fogja bizonyítani neked, hogy te gyorsabb és pontosabb voltál, mint ő. A lényeg, hogy szakképzett ügynökséget találjunk! Az EREA minden drága percünket megtakarítja, melyet ingatlanügyletünkre fordítanánk, ráadásul kedvezményes feltételekkel.
  • Ha eladók vagyunk, biztosak lehetünk abban, hogy az EREA felkészíti ingatlanunkat a piacra, és csak olyan vevőt ajánl, aki mögött fizetőképes kereslet áll. Ha vevők vagyunk, biztosak lehetünk abban, hogy az EREA megkímél bennünket a piacképtelen ingatlanoktól, és csak az igényeinknek megfelelő ingatlanok megtekintésével fogja „ rabolni” az időnket!
  • Az EREA pontosan ismeri a környék ingatlanait. Tudja, hogy melyek a legkeresettebb részei, össze tudja vetni a keresletet a kínálattal, így nem fordulhat elő, hogy „rossz” környéken, magas áron kínál, vagy „jó” környéken ár alatt ad el ingatlanokat!
  • Az EREA különböző területeket érintő, széleskörű szakmai hálózattal dolgozik. Saját fejlesztésű értékesítési technikáit bejegyzett ingatlan tanácsadói gyakorolják. E mellett felsőfokú ingatlan értékbecslők, piaci elemzők, pénzügyi tanácsadók és jogászok dolgoznak azon, hogy ingatlanügyleteink teljes körűen képviselve legyenek. Döntéseik mögött alapos elemzés és csapatmunka áll.
  • Az EREA bizalmi alapokra épülő kommunikációja során tudja, hogy milyen tárgyalási stílus és taktika kell ahhoz, hogy ingatlanügyleteinket szolgálja. Valószínűleg mi magunk nem tudnánk úgy tárgyalni, és felsorakoztatni azokat a piaci érveket, amelyekkel ügyletünk sikeres lehet.
  • Az EREA jogbiztonságot nyújt nekünk, legyünk akár eladók, akár vevők. Manapság jogi garancia nélkül ingatlanügyletet bonyolítani súlyos következményekkel járhat. Ilyen kockázat nekünk nem létezik.
  • Az EREA nem hagy magunkra bennünket akkor sem, ha már sikeresen lebonyolítottuk az ügyletet. Tanácsaival segít a különböző hatósági, közjegyzői eljárásokban, az illetékfizetés, vagy az ügylethez kötődő adózási kérdésekben is.
  • Az EREA segít nekünk a finanszírozásban, így arra sem kell gondot fordítanunk, hogy honnan szerezzük meg a hiányzó összeget álmaink otthonához. Csak egy kattintás, és profi pénzügyi szakemberek állnak készenlétben, hogy nekünk segítsenek.

Igen, szerződünk az EREA-val, és nem kell egyedül szembe néznünk a változó ingatlanpiaccal!

« Vissza

Kedvenc ingatlanok

Megtetszett Önnek egy vagy több ingatlan?
Adja hozzá a kedvencek listához és egy csokorba gyűjtheti kedvenc ajánlatait. A listát akár ki is nyomtathatja!

  • Válassza ki kedvencét és klikkeljen!
  • Az eltávolításhoz klikkeljen!

Színes ingatlanok

Néhány kihagyhatatlan érv

Néhány kihagyhatatlan érv, miért szerződjön az EREA Ingatlanközvetítő és tanácsadó rendszerrel! Gyakran feltesszük magunknak, vagy barátainknak a kérdést, hogy kössünk-e szerződést ingatlanügynökséggel? A mai ingatlan- és...

Partner Program - Kedvezmények az otthonteremtésben!

Legyen az ügyfelünk és a nálunk kedvezményesen vásárolt lakását az erea Partner Kártyával most még olcsóbban csinosíthatja...