Szoba a kertben

Kert

A tulajdonosok egy színes, vidám kertet szerettek volna, ahol bármikor vendégül láthatják vendégeiket. A tervezők egy igen sokoldalú teret hoztak létre, melyben ötvöződik a stílus, a természetesség és a funkcionalitás.

A kert egy impozáns társasház részét képezi, adottságaiból származik lépcsőzetes kialakítása, mely igazán érdekes hatást kelt. Bármelyik szinten is álljunk, a kert egy másik dimenzióját mutatja magából.

A különböző méretű és alakú platformok mind más funkcióval rendelkeznek. A legmagasabb ponton elhelyezkedő és legnagyobb méretű szinten kapott helyet az étkezővel összekötött kerti grillezés, sütögetés színtere.

A kert alapvető formavilágára a négyzet és téglalap alak jellemző, ez köszön vissza a padló burkolatában, a futtatórácsokon, a növénytartókon és egyéb kiegészítőkön. A kert fókuszában álló kör alakú asztal, illetve az ívelt kialakítású padok igen jól ellensúlyozzák az egyenes vonalakat.

A középpontban elhelyezett asztalról a kert minden szegletébe ellátni. A köré felhúzott növényfuttató rozsdás acélból készült, a régiesebb és természetesebb hatás érdekében. Az erre felfuttatott iszalagok, loncok és ötlevelű akébiák már az első évben szépen mutatkoztak, rikító színű, vidám virágaik a kert látványos elemeivé váltak. A futó- és kúszónövényekre a gyors növekedés jellemző, napfényes, szélárnyékos területeken már az ültetés évében igen sokat növekszenek.

Az étkező rész jobb oldali fala padlizsán lila színt kapott, mely jól harmonizál a mogyoróbarna faanyagokkal és a kert natúr szineivel.

 

Forrás: http://www.szephazak.hu/kert-tippek/szoba-a-kertben/821/

« Vissza

Kedvenc ingatlanok

Megtetszett Önnek egy vagy több ingatlan?
Adja hozzá a kedvencek listához és egy csokorba gyűjtheti kedvenc ajánlatait. A listát akár ki is nyomtathatja!

  • Válassza ki kedvencét és klikkeljen!
  • Az eltávolításhoz klikkeljen!

Színes ingatlanok

Néhány kihagyhatatlan érv

Néhány kihagyhatatlan érv, miért szerződjön az EREA Ingatlanközvetítő és tanácsadó rendszerrel! Gyakran feltesszük magunknak, vagy barátainknak a kérdést, hogy kössünk-e szerződést ingatlanügynökséggel? A mai ingatlan- és...

Partner Program - Kedvezmények az otthonteremtésben!

Legyen az ügyfelünk és a nálunk kedvezményesen vásárolt lakását az erea Partner Kártyával most még olcsóbban csinosíthatja...