Van potom 1,5 milliárdja? Vegyen álomszigetet - fotó, videó

Egyéb érdekességek

Eladó egy sziget Tasmánia északkeleti partjainál. A magántulajdonban lévő földbirtokért 5,5 millió dollárt, azaz nagyjából 1,5 milliárd forintot kérnek.

A Tasmániától két kilométerre fekvő Waterhouse szigethez egy három hálószobás ház, egy vendégház, egy birkanyírásra kialakított pajta, egy móló és egy repülőgép-felszállóhely is tartozik - adta hírül az abc.net.

 

Az elmúlt 150 évben a szigetet főleg birkatenyésztésre használták. A 287 hektáros, örök tulajdonban levő földbirtok egy kilométer széles és négy és fél kilométer hosszú. Az elmúlt negyvenöt évben ugyanaz a néhány család birtokolta a szigetet.

"Nagyjából hatezer sziget van a tasmániai régióban, de közülük mindössze kilenc örök tulajdonban levő földbirtok, és ez az egyik, ami azt gondolom, hogy igazán egyedülállóvá teszi ezt az ajánlatot" - mondta az illetékes ingatlanügynök, hozzátéve, hogy a világ minden tájáról várnak érdeklődőket.

Egy másik sziget is új gazdára vár Tasmánia északkeleti partjainál, a Ninth sziget kikiáltási ára kevesebb mint 1,2 millió dollár.

 

Forrás: http://hvg.hu/gazdasag/20151002_Van_potom_15_milliardja_Vegyen_alomsziget

« Vissza

Kedvenc ingatlanok

Megtetszett Önnek egy vagy több ingatlan?
Adja hozzá a kedvencek listához és egy csokorba gyűjtheti kedvenc ajánlatait. A listát akár ki is nyomtathatja!

  • Válassza ki kedvencét és klikkeljen!
  • Az eltávolításhoz klikkeljen!

Színes ingatlanok

Néhány kihagyhatatlan érv

Néhány kihagyhatatlan érv, miért szerződjön az EREA Ingatlanközvetítő és tanácsadó rendszerrel! Gyakran feltesszük magunknak, vagy barátainknak a kérdést, hogy kössünk-e szerződést ingatlanügynökséggel? A mai ingatlan- és...

Partner Program - Kedvezmények az otthonteremtésben!

Legyen az ügyfelünk és a nálunk kedvezményesen vásárolt lakását az erea Partner Kártyával most még olcsóbban csinosíthatja...