Faldekoráció ötlet: egyedi vászonhatású tapéta nyomtatott dekorációval

Lakberendezés

Megszámlálhatatlanul sok alapanyagú, és még ennél is több mintázatú tapéta áll rendelkezésünkre mikor úgy döntünk, hogy tapétázunk egy szobát. A kérdés, hogy ekkora választék mellett, van-e létjogosultsága újabb és újabb típusoknak. Most bemutatjuk a nyomtatással dekorált egyedi vászonhatású tapétát, melynek mindenképpen helye van bármely otthonban.

 

Nyomtatással dekorált egyedi tapéta

A nyomtatással dekorált egyedi tapéta egyik fő ismérve, hogy segítségével illesztés nélkül hatalmas felületek dekorálhatóak egyben. Elfelejthetjük a tapétázás egyik legkényelmetlenebb velejáróját, az illesztést, és nem kell utána évekig a hibás elrontott illesztéseket, toldásokat bámulnunk.

Másik óriási előnye, hogy a tapétára, tehát így a falra, az a dekoráció kerül fel, amit mi szeretnénk. Igaz, hogy több millió tapéta minta közül választhatunk, de most tényleg szabadjára engedhetjük fantáziánkat, és választhatunk egy fantasztikus fotót, vagy egy látványos grafikát is a falunkra.

Az egyedi tapéta legfontosabb tulajdonsága, hogy segítségével a falon is folytatható az adott belső térbe megálmodott dekoráció, nézzünk most erre két példát:

Az első egy gyerekszoba, ahol az íróasztal mögötti falrészt dekoráltuk egy gésáról készült gyönyörű grafikával. Ez a kép hordozta azt a színvilágot és grafikai elemeket, melyek a szobában lévő bútorokra kerültek.

 

A második egy hálószobába, ahol az elképzelés az volt, hogy egy óriási éjszakai panorámaképpel dekoráljuk az egész falat. A két ajtó helyére nyomtatással dekorált üveg tolóajtó került, melyekre a kép két szélét nyomtattuk, az üvegajtók közötti falrészre pedig a kép közepe került az egyedi tapéta segítségével.

 

Az egyedi nyomtatással dekorált tapéta, gyakorlatilag teljesen ugyanúgy alkalmazható, tapétaragasztóval vihető fel a falra, mint az összes többi tapéta, azzal ellentétben, hogy az egyedi tapétánál mi választjuk ki, hogy mi legyen rajta. Az egyedi tapéta elkészíthető olyan nagy méretben, hogy ne legyenek benne illesztések, így nagyobb egybefüggő falfelületeket is esztétikusan tudunk vele dekorálni.

Több információt a bemutatott egyedi tapétákról a www.bombexhome.hu/egyeditapeta oldalon találsz...


Forrás: http://lakbermagazin.hu/otletek-lakasdekoracio/2352-faldekoracio-otlet-egyedi-vaszonhatasu-tapeta-nyomtatott-dekoracioval.html

« Vissza

Kedvenc ingatlanok

Megtetszett Önnek egy vagy több ingatlan?
Adja hozzá a kedvencek listához és egy csokorba gyűjtheti kedvenc ajánlatait. A listát akár ki is nyomtathatja!

  • Válassza ki kedvencét és klikkeljen!
  • Az eltávolításhoz klikkeljen!

Színes ingatlanok

Néhány kihagyhatatlan érv

Néhány kihagyhatatlan érv, miért szerződjön az EREA Ingatlanközvetítő és tanácsadó rendszerrel! Gyakran feltesszük magunknak, vagy barátainknak a kérdést, hogy kössünk-e szerződést ingatlanügynökséggel? A mai ingatlan- és...

Partner Program - Kedvezmények az otthonteremtésben!

Legyen az ügyfelünk és a nálunk kedvezményesen vásárolt lakását az erea Partner Kártyával most még olcsóbban csinosíthatja...